Het jaar 2019 is alweer bijna achter de rug. Voor ons was het een druk jaar met de nodige leermomenten. Maar daar worden we alleen maar beter van. Nog bewuster zijn van verschil in cultuur, nog minder van eigen veronderstellingen uitgaan, nog meer verplaatsen in een ander. Dat houdt ons als bestuur op de juiste koers. Erg blij zijn we dit jaar met de opbrengsten van ons fondsenplan. Een ambitieus plan om voor de komende vier jaar 50% van het benodigde studiegeld via fondsen binnen te krijgen. Inmiddels zijn we een heel eind op weg. De fondsen die positief op onze aanvraag reageerden zijn we veel dank verschuldigd. Komend jaar hopen wij met ons sponsorplan "Adoptiestudent" de andere 50% binnen te krijgen.
Op de kerstkaart vier van de zeventien studenten die op dit moment met hulp van Studiefonds Amurang een universitaire opleiding volgen. Daarnaast steunen we twintig scholieren van de Senior High School Aquino in Amurang met een schoolbijdrage
We zien al uit naar 2020. In dat jaar bestaat het project Hari Depan Saya (mijn toekomst) TIEN jaar. Initiatiefnemer Frank Persijn zorgde in die periode dat het coachproject volledig in het curriculum werd opgenomen en dat een groot deel van de leerkrachten nu als coach opereren. In februari zullen studenten van het Friesland College hem in Amurang helpen om een jubileumfeest op te zetten.  
Wij wensen iedereen fijne dagen voor de komende week.  

Deel deze pagina