Eind december hebben wij afscheid genomen van Erik Baas en Eveline Mossembekker-Fredriksz.Erik was jarenlang onze penningmeester. Met het groeien van de stichting zorgde hij voor een duidelijke zicht op en daardoor scherpe beheersing van de financiën. Verder was hij een gedreven mede-organisator van diverse benefietevenementen. Erik is nu vrijwilliger bij het Praamvaren. Eveline zorgde als secretaris voor een systeem waarin we meer grip kregen op de diverse handelingen van het studiefonds. Ze wil graag betrokken blijven als het gaat om het opzetten van sponsoracties. Allebei heel erg bedankt voor de inzet en het meedenken.
Met de komst van Rita Kolkman en Klaas Feenstra is ons bestuur weer compleet. Reden genoeg om een actuele foto te maken. Op de foto vlnr staand Frank Persijn (studiefonds en HDS-project), Rita Kolkman (Creaproject), Ritsko van Vliet (voorzitter/fondsenwerving), zittend Denise Stinstra (secretaris/communicatie) en Klaas Feenstra (penningmeester).
De komende drie jaar zijn er ook nog twee andere mutaties. Frank stop eind dit jaar en Ritsko over uiterlijk drie jaar. Wel blijven zij verbonden als adviseurs van de stichting.

Deel deze pagina