Voorzitter Ritsko van Vliet was op werkbezoek in Noord-Sulawesi. Samen met de vz van de katholieke onderwijsstichting pastor Revi bezocht hij de school Rosa de Lima in Tondano en St Theresia in Passo. In Tondano toonden miss Agnes, pastor Revi en schoolhoofd miss Janny de promotiebanner waar het Creaproject voor komend jaar al op staat. Terwijl Ritsko voorzichtig wilde horen of na drie jaar corona onze studenten weer welkom zijn. Ons nieuw bestuurslid Rita Kolkman gaat in Passo bij de school van miss Irenne workshops Interactive Teaching geven aan een selectie leerkrachten uit de omgeving.

Bij de school Aquino in Amurang presenteerde Ritsko het nieuwe strategieplan aan schoolhoofd Bpk Hery en onze coördinatoren miss Monika en mister Benny. Een van de speerpunten is een tweemaandelijks videooverleg met onze vertegenwoordigers in Indonesië en een deel van ons bestuur. Een dag later volgde een kennismaking met de nieuwe pastoor Tonius. Hij heeft nog geen ervaring met ons coachproject Hari Depan Saya (Mijn Toekomst) maar gaf aan dat hij al goede verhalen had gehoord. Ons bestuurslid Frank Persijn komt in augustus naar Amurang om met miss Monika, Ibu Dei en mister Benny een nieuw HDS-traject voor te bereiden.

Ritsko was erg tevreden over het hernieuwde contact en blij met de positieve feedback op de nieuwe strategie. De uitvoering zal veel inzet verlangen van alle betrokkenen, maar de goede wil is er.

Deel deze pagina