Op 7 oktober de Super Kumpulan, een benefietmiddag in Schaaf City Theater voor Amurang en Awas Kaki. Met muzikale medewerking van The Crazy Rockers en Ester Latama. Kaarten zijn te bestellen via www.schaafcitytheater.nl/event/super-kumpulan. Voor bedrijven is er een speciaal arrangement.
Info programma:
The Crazy Rockers
uit Den Haag, opgericht in 1959, is de enige overgebleven band uit de Indorock-periode. De inspiratoren van onder andere Golden Earring treden nog regelmatig op met gastartiesten zoals Jan Akkerman en George Kooymans.
Ester Latama is al vanaf haar negende bezig met muziek en stond op vele internationale podia. Zo was ze o.a. achtergrondzangeres bij Boney M en zong ze in het voorprogramma van 2 Unlimited.
Harold Verwoert is oud-Leeuwarder en actief als zanger, presentator, acteur en componist/tekstdichter. Landelijk is hij ook bekend als Coole Piet Diego.
Bongkot Friesland Pencak Silat, o.l.v. George Fredriksz, won al 4 gouden WK-medailles en haalde vele EK- en NK-titels binnen. Onder het motto “Leren mét elkaar en ván elkaar” geeft de sportclub al ruim 40 jaar lessen en training.

De opbrengst is voor de stichtingen Awas Kaki en Amurang.

Deel deze pagina